diumenge, 4 de febrer del 2018

SESSIÓ DE JOCS ROTATIUS

En aquesta ocasió hem gaudit d'una sessió de jocs per a treballar la serie numèrica, l'orientació a l'espai i la motricitat fina. Ens ha acompanyat Toni Andres Fabra, mestre d'Educació Fisica del nostre cole. Com era una vesprada amb molt de vent i fred, vam decidir que es quedaren a l'aula i en un tres i no res montàrem les activitas a fer.

Una taula on treballarem la motricitat fina. Utilitzant la plastilina tenien que fer boles i completar la grafia del número 3.
En l'altra taula treballarem l'orientació a l'espai reproduint el model que donarem on les imatges dels xiquets estaven en diferents posicions. Primer ho montaren damunt de la plantilla i després observant el model.
Les plantilles per si vos interesen 


La tercera activitat consistia en ordenar la serie numèrica entre tots i després de forma individual els donavem un número i tenien que posar el de davant i el de darrere.



Les plantilles dels números amb els escuradents les podeu trobar al blog AlgoritmosABN

Tots i totes passaren per tots els jocs. Espere que vos aporten idees !!!


JA SÓN 5 !!!!

Encetem el 2018 de celebració i és que el temps passa i els Cuquets es fan fadrins, Alma de l'equip dels dracs ha complit 5 anys !!!! Mireu que careta.
Els amics i amigues li han fet un dibuix per s regalar-li i estan així de contents i contentes.



Alma ja està preparada per a bufar el seu ciri.

I nosaltres per a celebrar amb ella !!!
Moltes felicitats campiona !!!






EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe