dimecres, 17 de gener del 2018

JORNADA DE COMPARTIR........ QUIN JOGUET T'AGRADA MÉS ??

El primer dia de cole portaren a classe un joguet per a compartir. De tots els regals de Nadal tenien que triar-ne un i portar-lo explicant com es jugava i compartint amb els companys i companyes.

A l'estora cadascun va presentar el seu joguet o joc, afavorint l'expresió oral i l'organització de les idees per a explicar les caracerístiques de cada joc o joguet.

Els joguets estaven a les taules i podien triar el que més els agradava.

Realment ha estat una activitat molt enriquidora per a totes i tots. Han tingut oportunitat de jugar, de forma molt respectuosa, amb els jocs de companys i companyes i també de deixar que els amics jugaren amb els seus joguets aprenent a compartir.
Vos recomane que la poseu en pràctica !!!


I TÚ QUIN NÚMERO GASTES DE SABATA???? MATEMÀTIQUES SIGNIFICATIVES.

Començarem a l'estora i jo tenia preparada una activitat per a començar a treballar l'hivern, parlant del tipus de calçat que portem a l'hivern, de sopte, començaren a comparar les seues sabates amb les meues, si les meues eren més grans..... si les sabates tenien números i vaig decidir deixar de costat l'hivern i aprofitar l'interés van mostrar amb els números de les sabates. 

L'activitat va quedar molt completa, buscaren el seu número de sabata, alguns dins ja que per fora no en tenien, altres tenien el número en la llengua de la sabata, i no tenien sols un número en tenien tres i va donar peu a parlar de que diferents països i continents tenien talles diferents.
Primer ferem una llista amb els nostres números de sabata i cadascun el va escriure. 
 Després el van representar amb els escuradents, les desenes i les unitats.

Feren una plantilla de la seua sabata.




Per últim tornaren a escriure el seu número dins de la seua plantilla i la decoraren.

Finalment feren una exposició amb totes les plantilles i les tenim penjades al panell de l'entrada de la nostra classe.
Ha estat una activitat ben completa. L'hivern al dia següent !!! Jajaja.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe