diumenge, 17 de desembre del 2017

NADAL A LA MUNTANYA MÀGICA: FITXES II

Hem continuat utilitzant el nostre conte de nadal per a anar introduint les fitxes a fer. La primera vegada hem vist el conte complet però quan hem volgut repetir-lo en altres sessions, hem arribat a alguna pantalla en la que ens posava que si voliem continuar vegent el conte teniem que superar el repte de fer la fitxa que ens mostraven.

El que he fet ha estat afegir les fitxes a la presentació Power Point del conte.

En aquest cas, les fades i els donyets que havien anat a parlar amb les cuques de la llum per a il.luminar el seu arbre i estes els havien dit que no. El conte continuava amb el bruixot fent gaiatos de caramel per a decorar l'arbre.


En la seguent sessió, després de parlar amb les cuques de la llum, les fades i els donyets han pintat una mandala per a relaxar-se després de lo disgustats que estaven per la negativa de les cuques de la llum. Nosaltres teniem que pintar-ne una si voliem seguir amb el conte.




Mans a l'obra totes i tots pintaren la seua mandala. Quedaren així de bé.




Si les voleu fer servir.....
També hem fet aquesta fitxa de cantants de nadales en la que havien d'apegar cada grup de cantants en el requadre corresponent.


Ja gairebé estem arribant a les vacances, i encara hem d'escriure la carta als Reis Mags d'Orient.  El dimecres 27 tindrem visita a la classe de la Papallona Lita per a ajudar-nos a fer-les !!!! Ja les tenim preparades.



Enguany la farem tamany A4, ja som més majors !!

També he recuperat el penjador per a la porta que vaig fer fa un temps, no consentiren deixar-lo a la classe, jajaja.......... ja el tenen a casa.


També escrivirem una nota per a casa recordant que el dijous vindria el fotograf a fer-nos la foto de Nadal baix del nostre arbre...... 



Hem seguit el mateix procediment que per a la nota de la castanyera.

Ja vos mostraré que requetexulo ens ha quedat l'arbre de Nadal del cicle d'infantil, fet amb culs de botelles d'aigua decorades per cada família.

NADAL A LA MUNTANYA MÀGICA. FITXES I

Siiiiii, també  ha  arribat  el  Nadal a la muntanya màgica, tots els seus habitants estan preparant l'arbre de nadal i més coses relacionades amb aquestes dates.

Hem  començat a treballar a partir d'un conte, on es descriu com estan preparant els habitants de la muntanya màgica l'arribada del nadal.

Si voleu descarregar la presentació piqueu ací.

Els ha agradat molt, estaven amb la boca oberta mirant ......



Després d'escoltar en el conte que els unicornis estan assajant la mateixa nadala que nosaltres, ens hem quedat bocabadats. I més quan ens han fet arribar la nadala amb dibuixos per a que anarem completant-la.




Els ha quedat la nadala REQUETEBÉ !!!!

També ens conten que la bruixeta s'encarregarà de fer galetes per a tots mentres estan decorant l'arbre de nadal !!!
Ens ha deixat aquesta fitxa.
Aprofitant que estan decorant l'arbre, nosaltres també hem treballat amb l'arbre de nadal.



Si voleu descarregar les fitxes de Nadal que hem fet piqueu ací. En castellano aquí.
Continuarem contant-vos.


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe