dissabte, 25 de novembre del 2017

TREBALLEM L'ESQUIROL A LA CLASSE DE LA PAPALLONA LITA.

Ara que ja sabem que el nostre visitant a la muntanya màgica és un esquirolet, hem anat investigant i seguirem fins que arribem a ser un experts amb esquirols !!!

De moment ja sabem les parts que té el seu cos. 
He preparat una presentació amb el Power point, anaven tocant las parts de l'esquirol en la PDI i apareixia el nom de forma que el podiem escriure a la fitxa.

Ha estat molt divertit per a elles i ells, aquesta vegada hem treballat tots els equips al mateix temps. Una vegada escrites les part ho repasen amb el retolador i els queda així de be:




Seguirem amb les parts de la cara de l'esquirol que dona molt de si, ja vos contaré....... perque hem fet una parada tècnica per a treballar la castanyera. Propera entrada de hui...jajaja m'he de posar al dia.



EL VISITANT DE LA MUNTANYA MÀGICA I RACONS DE MATES,

Després de rebre la carta de la papallona Lita a la nostra classe i revisar totes les repostes, arribant a descobrir que era un esquirol, he preparat una fitxa per a resumir tots els passos seguits.


Aprofitem per a escriure la paraula XAFADES, saber que també es diuen empremtes, repassar la grafia del 2 i introduir la del 4. També seguim treballant la coordinació per a retallar. Estan fets unes i uns artistes. 
Aquesta fitxa l'hem fet per equips, he treballat amb 4 alumnes mentres la resta tenien altres activitats preparades que no necessitaven molta supervisió.

Ací teniu a l'equip dels Unicornis mentres fan la fitxa.



Els Dracs estan dibuixant l'esquirol a la pissarra blanca.



Les Bruixes i Bruixots estan jugant a les pizzes matemàtiques.
I les Fades i els Donyets a l'hort de carabasses.
Prepararé una nova entrada per mostrar-vos aquestos jocs que utilitze per al conteig.

Normalment dedique 4 sessions per a fer aquesta activitat i que tots els equips passen per tots els racons. 

La propera activitat serà coneixer les parts del cos de l'esquirol.


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe