dissabte, 25 de febrer del 2017

LA NOSTRA DISFRESSA: MAG RASPAYÚ..... AMIC DEL CUQUET PEPET.

Ja hem celebrat la festa de carnestoltes al cole. Vaja disfresses xules que hem lluït, de Mags raspayú a 3 anys, dinosaures a 4 anys i Willy Fog i Romy a 5 anys. En infantil últimament estem fent les disfresses del tema de la classe.

A primaria les disfresses han estat relacionades amb el Principito, és el llibre que treballen aquest curs a les tertulies dialògiques.

Passe ja a mostrar-vos cóm hem fet la nostra disfressa, en principi deuria haver estat de Cuquet Pepet, però em va semblar complicada de fer i decidirem que el Mag Raspayú que també està present al llarg del curs seria el personatge ideal, als Cuquets els va encantar la idea i també que el Cuquet Pepet estaguera present a la disfressa dalt del muscle del mag Raspayú. 

Ens posarem mans a l'obra 15 dies abans de la celebració, encara que totes les famílies han participat, hem retallat unes 900 estreles de goma eva jajaja, aquesta disfressa no haguera estat possible sense la participació de les mares que han estat vinguent al cole totes les vesprades durant les dos últimes setmanes i que s'han quedat fent disfressa fins les 7 de la vesprada els últims dies, per a elles el meu agraïment. Ha valgut la pena perque els Cuquets estaven pletòrics amb la seua disfressa !!!!

Ací vos deixe el proces: 




La veritat és que ens han quedat genials !!!

Una vegada va arribar el gran dia, les mares que es disfrassaven em van ajudar a vestir als Cuquets.



I el toc final va ser posar al Cuquet Pepet dalt del muscle de cada xiquet i xiqueta.



Els posarem els barrets i llestos per a la sessió de fotos al pati... molt emocionats.




Ací ja estem al complet, Vicent va vindre a disfressar-se amb nosaltres.


Comença la desfilada per Corbera i tenim un fum de fotos, però jo crec que ja teniu prou. 

Se'n anem !!!


Espere que vos haja agradat. En una propera entrada vos pose les fitxes que hem treballat.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe