dijous, 24 de novembre del 2016

FEM BOSSES SENSORIALS A CLASSE.

Aquest curs he introduit les bosses sensorials a l'aula. Les primeres les vaig fer jo a casa i les vaig presentar fetes, com no solen durar massa temps. 
Jo no sé si em passa a mi assoles o vos passa a vosaltres també, acaben perdent els diferents liquits per algun lloc, jajaja. 

                                 

                                  

També vaig portar 2 pots de la calma.



En aquesta ocasió hem fet una a classe. Vaig comprar les boletes de plàstic que s'unflem amb l'aigua, les que es posen a les plantes i les vaig presentar diguent que me les havia donat el mag Raspayú i m'havia dit que eren màgiques; les observarem i van anar describint les seues característiques: eren xicotetes, dures i de colors diferents, però no sabiem quina magia tenien.  





A la tornada del pati, al costat de les boles hi havia una ampolla d'aigua i pensaren que el mag Raspayú voldria que les posarem en aigua... i això ferem.






Anarem observant-les i quasi a punt d'anar a casa a dinar ja havien augmentat de tamay.


Quan tornarem de dinar ja estaven moooooolt groses i a més a més eren com una gelatina, estaven encantats manipulant-les.





Decidirem posar-les amb una bossa perque no paraven de caure i s'escapaven i així ferem la nostra primera bossa per a tocar a classe.


De moment encara es manté, jajaja.  Ens ha agradat tant que farem més de diferents materials. Ja vos aniré contant.



EL MONSTRE DE COLORS

Hem fet la primera audició del curs al nostre cole, CEIP El Castell de Corbera. Hem d'agrair als professors de l'Escola de Música de Corbera, en companyia de Adlibitum, empresa que porta la gestió de l'Escola, l'activitat tant espectacular que han preparat.

En primer lloc hem contat el conte a classe..... no he pogut fer cap foto, Si heu de comprar el conte vos recomane el de desplegables, esta genial.

     

Després hem estat escoltant les cançons de la banda sonora.

Tristesa: My heart will go on.
Alegria: Raiders March.
Por: The phantom of the opera.
Ràbia: Also sprach Zarathustra.
Calma: Forrest Gamp-main title.



Els intruments: flauta, oboè, clarinet, saxo, trombó, trompeta, tuba, percussió, piano.

Hem escoltat previament les diferents músiques per a que saberen identificar i també per si la Por i la Ràbia els assustava.  Els han encantat.



L'activitat al teatre ha estat molt be, han seguit la història amb molta atenció i han pogut participar.











Donar les gràcies a t@ts els que han fet possible aquesta activitat.



EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe