dissabte, 7 de maig del 2016

EL NOSTRE ESPAI DE SUPERHEROIS.

Ahir vos vaig mostrar com els SUPERHEROIS van aconseguir fer el mural de passar llista, aquest vídeo és del mes de setembre, el nostre espai actualment és aquest:



Totes les rutines que hi ha penjades i tots el que està al nostre racó de SUPERHEROIS ha contat amb la participació d'ells i elles, pense que l'apropiació de l'espai d'aula és vital per a que els xiquets i xiquetes siguen protagonistes del procés Ensenyament-Aprenentatge i pogam crear un bon clima d'aula.
Els SUPERHEROIS han participat de forma activa en la decoració de la seua classe, aportant idees, decorant espais, inventant com ho podiem fer. La nostra és una classe consensuada i dialogada, on ells i elles són els protagonistes.

La nostra recepta per a un curs fantàstic sempre està present en la ressolució de conflictes.


Així com les nostres SUPERPARAULES AMB PODERS que saben que faciliten la convivencia a la classe.


la seua responsabilitat la tenen clara gràcies als carrecs setmanals, que ells no han de fer, es a dir, han de recordar a la resta de la classe que cadascú té la seua responsabilitat dins de l'aula per a que esta funcione bé. No arrimem les cadires, recordem als que les han deixat sense arrimar que les han d'arrimar, no arrepleguem els racons, ho diguem als que no han deixat les coses en els seus espais corresponents..... i així amb la majoria de carrecs que impliquen responsabilitats de tercers.


Els SUPERHEROIS han de regular la vida de l'aula.




EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe